Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetési tájékoztató

Az sgfashion.hu webáruházban választhat a banki utalás, online fizetés és utánvét fizetési lehetőségek közül.

A Szállító a Megrendelő által a webáruház felhasználásával leadott, és a Szállító által visszaigazolt megrendelés alapján a megrendelt termékek ellenértékéről számlát állít ki, amelyet a termékek kiszállításával egyidejűleg elektronikus számlát bocsát a Megrendelő rendelkezésére.

A Szállító aktuális termékkatalógusában szereplő, Szállító által forgalmazott termékek árát a Szállító a webáruház honlapján feltünteti. A feltüntetett árak az általános forgalmi adót tartalmazzák.

A Megrendelés visszaigazolása tartalmazza az adott megrendelés ellenértékét és szállítási költségét. A megrendelés ellenértékét és a szállítási költséget a Megrendelő egy online fizetési mód igénybevételével vagy utánvéttel egyenlítheti ki Szállító részére.

A megrendelés ellenértéke és a szállítási költség akkor minősül megfizetettnek, amennyiben azok összege a Szállító bankszámláján jóváírásra kerül, vagy a futárnak utánvéttel kifizeti.

Amennyiben utánvét esetén meghiúsul a megrendelés átvétele, a Szállító egyszer megismétli a kiszállítást, de a további vásárlását addig felfüggeszti.