Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a kapcsolatos irányelv értelmében.

Hajo női Klima-Komfort, hosszú ujjú, hosszú nadrágos pizsama

Ár:
19.990 Ft
Méret:
Szín:
menta
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

- Hajo női Klima-Komfort, hosszú ujjú, hosszú nadrágos pizsama

- anyagösszetétel: 62 % mercerizált pamut, 38% poliészter mikroszál

- kerek nyakú, mellrésznél gombos, csíkos felső, egyszínű alsóval

Klima-Komfort®

A Hajo cég mindig odafigyel ügyfelei igényeire, innovatív anyagokkal, igényesen kidolgozott részletekkel, speciális szálakkal és kiváló ár/érték aránnyal kényezteti el őket. Ezeknek a tulajdonságoknak és a magas minőségnek köszönhetően vált ilyen sikeressé!

Klíma- Komfort®- Das Original termékek tulajdonságai:

  • vasalás mentes
  • légáteresztő
  • bőrbarát
  • szárítógépben használhatóA Hajo eredetvédett gyártási technológiája magas igényeket elégítenek ki. A hajo Nachtmode mindig odafigyelt ügyfelei igényeire és innovatív anyagokkal, szerető részletekkel és speciális szálakkal és kiváló egyedi ár / teljesítmény kényeztette el. Ezeknek a tulajdonságoknak és a minőségnek köszönhetően vált ilyen sikeressé.

A Klima-Komfort® termékek a természetes pamut és a legfinomabb mikroszálas anyagok kombinációjából készülnek! A pamut, bőrbarát és kényelmes viselet utcai vagy otthoni viseletként egyaránt. A Hajo cég kizárólag szuper fésült pamutot használ a hálóruha gyártásához. A gyártási folyamat során eltávolítják a rövid szálú pamutot és csak a hosszú szálakat használják fel. Ez garantálja a magas minőséget. A másik összetevő a mikroszál, amelynek legfontosabb előnye, hogy a ruha nem gyűrődik. A fonalakat egy speciális kötőgép segítségével úgy kötik, hogy a testtel mindig a bőrbarát pamut érintkezzen.

Cikkszám: 45883/567/36/38
Gyártó:
Szállítási díj: 1.990 Ft

Leírás és kezelési útmutató

MÉRETTÁBLÁZAT

MEGNÉZEM

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!