Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

Minőség és elegancia minden alkalomra

Minőség és elegancia minden alkalomra

2022. 07. 19. 11:35:46
A HAJO prémium német ruhamárka, nem ismer kompromisszumot a kényelem terén. Úgy teremt stílust, hogy a legmesszemenőkig kiszolgálja a vásárlói igényeket.
Ha jó minőség, akkor HAJO!

Ha jó minőség, akkor HAJO!

2022. 07. 01. 11:09:52

A HAJO minőségi német márka minden alkalomra kínál megoldást, ha öltözködésről van szó. Ebben a rekkenő hőségben nem mindegy, hogy mit viselünk nappal, és mi van rajtunk éjszaka. Nem csak női felsők, hanem női hálóruha, férfi divat ruhadarabok, és férfi hálóruha is megtalálható nálunk.

Melyik nadrághoz milyen zokni?

Melyik nadrághoz milyen zokni?

2022. 06. 09. 16:19:12

Érdekes módon élénk a vita azt illetően, hogy a férfi divat milyen zoknit enged meg a nadrág és cipő kiválasztását követően, és bár az elegáns megjelenés igen apró részletének mondható, annyira nem is mindegy, melyik párt húzzuk ki vakon a nagy készülődésben.

Természetesen mindenkinek megvan a saját stílusa, és nincs olyan írott szabály, amitől nem térhetünk el, főleg a 21. században, azonban a legtöbb esetben mégis jobban járunk, ha a cipő helyett a nadrághoz igazítjuk a zokni színét és mintáját.

Milyen szín illik bőrtónusodhoz?

Milyen szín illik bőrtónusodhoz?

2022. 05. 18. 13:58:32

Indul a strandszezon, ami felveti az ilyenkor mindig nagy fejtörést okozó kérdést. Milyen színekben jelenjek meg a strandon? Mivel ilyenkor a nagy melegre való tekintettel lengébben öltözünk, jóval többet mutathatunk meg bőrünkből, mint a hűvösebb évszakokban, így fokozottan érdemes bőrünkhöz igazítani ruháinkat.

Ha nyár, akkor virágminta

Ha nyár, akkor virágminta

2022. 04. 22. 12:16:16

A pandémia szürkesége után sokan vágynak egy falat vidámságra és optimizmusra életükben, akár otthoni időtöltésre, akár szabadtéri szórakozásra adják fejüket. Itt jön képbe a tavaszi és nyári évszak fáradhatatlan hódítója, a virágminta, hiszen a folyamatosan bővülő virágminták és szabások rövid idő alatt képesek visszaröpíteni viselőjüket a gyerekkor felhőtlen időszakába. Ráadásul ez úgy is elérhető, hogy a megfelelő mintát kiválasztva kifinomult megjelenéssel álcázzuk ezt a csipet játékosságot.

Hogyan viseljünk fehér inget

Hogyan viseljünk fehér inget

2022. 03. 24. 15:42:36

Vannak bizonyos alapdarabok, melyek senki szekrényéből nem hiányozhatnak. Ilyen például női felsők közül a fehér ing is, mely attól függően, hogy mihez vesszük fel, lehet sportos, elegáns, klasszikus és kifinomult, de akár vagány és trendi is. Ebben a posztunkban a fehér ing sokoldalúságát fogjuk taglalni, és ha esetleg a te ruhatáradból még hiányozna, itt tudod pótolni elmaradásod:

Eterna fehér blúzok

Könnyed tavaszi kiruccanás

Könnyed tavaszi kiruccanás

2022. 02. 22. 14:40:17

Remek ízelítőt kaptunk a jó időből, és bár ez még csak átmenetinek bizonyul, hiszen hamarosan visszaköszönnek még a téli hűvös éjszakák, nincs már messze a tavasz, így ideje előkészülnünk arra, hogy időnk nagy részét a szabadban tölthessük.

A hosszas tél után, amikor a napsütéses órák hiánya otthonunk mélyére űzött minket, jót fog tenni a lelkünknek, ha végre kiszabadulhatunk, és a napsugarakkal tölthetjük fel kiürült D vitamin tartalékunk. Legyen az városnézés, egy könnyed túra, vagy egy hosszabb biciklizés, ahhoz, hogy jól érezzük magunkat, fontos, hogy kényelmesen, és időjárásnak megfelelően öltözzünk. Íme pár tipp, ami megalapozza egy könnyed tavaszi kiruccanás sikerét.

Találd meg a stílusod!

Találd meg a stílusod!

2022. 02. 01. 10:55:34

Ahhoz, hogy feltöltsük gardróbunk, és olyan ruhaösszeállításokat szerezzünk be, amikben jól is érezzük magunkat, előbb fontos meghatároznunk azt a stílust, ami a leginkább illik hozzánk. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy szigorúan ragaszkodnunk kell egy stílushoz, de ha megtaláljuk azokat az irányvonalakat, amik mentén mozoghatunk, sokkal elégedettebbek leszünk a végeredményt illetően.

2021 őszi trend

2021 őszi trend

2021. 09. 10. 10:05:33

A 2021. évi őszi kollekció változatos anyagokkal és fazonokkal, valamint élénk színekkel a magnóliától a hibiszkuszig érzéki és hangulatos várakozást biztosítanak az őszre. 

2021 tavaszi trend

2021 tavaszi trend

2021. 03. 26. 10:29:36
„Csukd be a szemed és élvezd a napsütést”! Válasz kedvedre a Hajo 2021-as tavaszi vitorlás stílusából! Bárhova is mész a hétvégén egy hétvégi sétához, vízpartra, kényelmes viseletet és egyedi, vonzó megjelenést biztosít! Színek mind harmonikusak egymáshoz, kék a fehérrel és egy kis pirossal, hozzá egy sötétkék nadrággal!