Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

2021 őszi trend

2021 őszi trend

A 2021. évi őszi kollekció változatos anyagokkal és fazonokkal, valamint élénk színekkel a magnóliától a hibiszkuszig érzéki és hangulatos várakozást biztosítanak az őszre. 

Az őszre hangolódást segíti, hogy az éjszakák hidegebbé válnak, és az utolsó meleg napsugarak ritkábbá válnak, a kényelem és a melegség vágya növekszik. A 2021. évi őszi kollekció változatos anyagokkal és fazonokkal, valamint élénk színekkel a magnóliától a hibiszkuszig érzéki és hangulatos várakozást biztosítanak az őszre. Kedvenc darabjai közé tartoznak a nőies sifonruhák, grafikai mintákkal, valamint a meleg dió- és karamellárnyalatokban készült textil- bőr blúzkabátok, hosszú kardigánok.

A kék árnyalatai a mokkával és a kókusszal kombinálva, számos divatnyomattal biztosítja a dekoratív megjelenést a férfi és a női termékeknél egyaránt.

A sportos, és egyben elegáns megjelenésen van a fő hangsúly. A mindennapi élet és a szabadidő közötti határok elmosódottá válnak az olyan divatos kiegészítőkkel, mint a szuperfinom mikró szálakból készült polárkabát. A vízkék, a smaragd és a konyak színárnyalatai keveredve jelennek meg a magas minőségű alapanyagokon.

A színes álomcsapat: szürke és mályva, a női modelleknél, a szürke ás a bordó a férfi modelleknél. A hangulatos megjelenés tökéletes a hideg napokon való sétákhoz. A sportos stílusú jogging nadrág és a hozzá tartozó színes pulóverek biztosítják az abszolút jó közérzetet.