Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Üdvözöljük az SG Fashion webáruházban, ahol női és férfi divatot egyaránt talál - legyen szó pizsamáról, hálóruházatról, ingekről vagy kiegészítőkről

 

Az igényesség és minőség számunkra alapvető fontosságú, ezért a napközben viselt stílusos ruhák mellé ugyanolyan kiváló minőséget kínálunk a hálóruházatban is.

Családi vállalkozásként 22 évvel ezelőtt indultunk útnak, és hosszú évek alatt szerzett szakmai tapasztalatunkat, melyet nagyvállalati környezetben gyűjtöttünk, cégünk működésébe ágyaztuk. Az általunk képviselt márkák anyavállalatai bizalommal fordulnak hozzánk a nemzetközi ruhapiacról, hiszen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy kínálatunk egymást tökéletesen kiegészítse. Így ma már női és férfi ruházati vonalon is sikeresek vagyunk a közép- és felső árkategóriában.

Rugalmasan alkalmazkodunk a folyamatosan változó piaci igényekhez és vásárlóink elvárásaihoz - több évtizedes tapasztalatunk értéket közvetít. Az SG Fashion sikere az igényességben és az aktuális trendek követésében rejlik. Bízunk benne, hogy elégedett lesz termékeinkkel, és örömmel üdvözölhetjük újra vásárlóink között!