Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás

Szállítás, szállítási költségek

20.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES a szállítás belföldön! 
A szállítási költség 1490.-Ft bruttó belföldre, amely utánvét esetén is érvényes. Szállítási határidő a megrendeléstől számított 6-20 nap.

A Szállító kötelezettséget vállal arra, hogy a Megrendelő által a webáruház felhasználásával leadott, és a Szállító által visszaigazolt megrendelés esetén a megrendelt terméket a Megrendelő által megjelölt címre szállítja, és ott a Megrendelő – vagy az általa kijelölt harmadik személy – részére átadja.

A megrendelt termékek szállítása EXPRESS ONE futárszolgálattal történik. A megrendelés szállítására vonatkozó időintervallumot a Megrendelő jogosult megjelölni az adott termékekre vonatkozó megrendelés véglegesítése során. melyet a Szállító tájékoztató jelleggel kezel. A szállítási határidő teljesíthetőségéről, illetve a szállítás várható időpontjáról a Szállító által megbízott EXPRESS ONE futárszolgálat tájékoztatja a Megrendelőt.

A küldemény átvételét a Megrendelő a kézbesítő okiraton (delivery) a kézbesítés időpontjának feljegyzése után: – szervezet esetében az átvevő teljes nevének olvasható feltüntetésével, aláírásával, valamint a szervezet hivatalos pecsétjével; – magánszemély esetében az átvevő teljes nevének olvasható feltüntetésével, aláírásával, valamint személyi azonosítására alkalmas okmány számának feltüntetésével köteles elismerni. Az átvételt a Megrendelő aláírásával elektronikus úton is hitelesítheti elektronikus kézbesítő eszköz segítségével. Az Express One futára az aláírás mellett kéri az átvevő nevének megadását, amit az elektronikus kézbesítő eszközben tárolt adatok mellé berögzít, így az átvevő neve az elektronikus csomaginformációról előkereshető. Az aláírást rögzítő elektronikus kézbesítő eszközzel felvett aláírás képét is tartalmazó elektronikus dokumentum teljes bizonyítékul szolgál arra, hogy a küldeményt a jogosult átvevő átvette.

A megrendelés szállításának költsége a megrendelt termékek körétől és mennyiségétől függ.

A szállítást követően a Megrendelő az átvett terméket haladéktalanul, de legkésőbb 36 órán belül köteles ellenőrizni.

20.000 Ft feletti megrendelés esetén belföldre ingyenes a megrendelt termékek szállítása.